“Een rechtszaak is niet altijd nodig om een geschil te beslechten, net als een echte winnaar niet altijd een wedstrijd nodig heeft.”

Samen met de klant bepaalt Denise de beste weg naar het gewenste doel. Via een juridische procedure of, als dat kan, via een minnelijke regeling. Hoe dan ook, haar uitgangspunt is om voor haar cliënt het onderste uit de kan te halen. Op de meest efficiënte wijze. Denise is analytisch, doortastend, strijdvaardig, legt snel verbanden en weet de zaak van verschillende kanten te benaderen. Hierdoor is ze in staat een volledig beeld te scheppen in brieven, overleggen met de wederpartij en processtukken, pleidooien en meer.

Denise neemt regelmatig deel aan de AR-updatescursus voor advocaten waarin de ontwikkelingen in de rechtspraak op de voet worden gevolgd.

Werkervaring
Advocaat bij Van den Brekel advocaten
Business Designer bij de Gemeente Rotterdam
Jurist bij overheidsorganisaties en advocatenkantoren

Opleiding
2011-2012, Master Arbeidsrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam
2008-2011, Bachelor Nederlands Recht – Erasmus Universiteit Rotterdam

Lidmaatschappen
Lid van de Vereniging Ambtenaar en Recht (VA&R)
Lid van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA)
Lid van de Jonge Balie Rotterdam

Nevenactiviteiten
2016, Lid van de Commissie van de Jonge Balie Rotterdam

Persoonlijk

Na haar studie reisde Denise een jaar door Azië en Australië. In haar vrije tijd hockeyt ze, waarbij ze als rasechte teamspeler vooral geniet van doelpunten die na meerdere combinaties worden gemaakt.

"Over Denise heb ik alleen maar goede reacties gekregen. Door haar eindsprint tijdens de zitting moest ik moeite doen om de lach van mijn gezicht te halen."