“Onderzoeken wat de klant wil en daar de juiste aanpak bij volgen.”

Saffira is een betrokken advocaat. Ze is zorgvuldig, verdiept zich in haar dossiers en is altijd goed voorbereid. Ze heeft oog voor de details en haalt de onderste steen boven. In samenspraak met de klant combineert ze een praktische aanpak met een gedegen juridische kwaliteit. Saffira houdt daarbij de snelste weg naar de gewenste uitkomst voor ogen. “Het is weinig zinvol om een juridisch advies van twintig pagina’s te schrijven als we met een praktische aanpak voor de cliënt hetzelfde resultaat kunnen bereiken.”

Werkervaring
Advocaat bij Van den Brekel advocaten
Juridisch medewerker bij Van den Brekel advocaten

Opleiding
2022, Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)
2015, Master Arbeidsrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam
2014, Bachelor Rechten – Erasmus Universiteit Rotterdam

Lidmaatschappen
Lid van de Vereniging Ambtenaar en Recht (VA&R)
Lid van de Jonge Balie Rotterdam

Nevenactiviteiten
2018, Lid van de commissie Jonge Balie Congres

Saffira heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is Saffira verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Persoonlijk

Saffira is fan van stedentrips en lezen. Vooral van thrillers van Karin Slaughter, om een favoriete auteur te noemen. Realistische misdaadverhalen die onder je huid kruipen.