GRATIS TELEFONISCHE HELPDESK WERKGEVERS: ARBEIDSRECHTELIJKE VRAGEN CORONAVIRUS

GRATIS TELEFONISCHE HELPDESK WERKGEVERS: ARBEIDSRECHTELIJKE VRAGEN CORONAVIRUS

BEL 010- 43 60 733

Het coronavirus heeft een ongekende impact op het dagelijks leven van iedereen. Veel bedrijven zijn gesloten of er wordt vanuit huis gewerkt. Iedereen houdt zijn adem in.

Ook de medewerkers van Van den Brekel advocaten werken vanuit huis. Zij worden geconfronteerd met werkgevers die antwoorden zoeken op arbeidsrechtelijke vragen in verband met het coronavirus.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en zorg hebben we besloten de werkgevers te ondersteunen door het oprichten van een tijdelijke helpdesk. Werkgevers kunnen hier terecht met korte, arbeidsrechtelijke vragen. U kunt bijvoorbeeld denken aan vragen op het terrein van loondoorbetaling, de (inmiddels ingetrokken) regeling werktijdverkorting of het doen van een beroep op het noodfonds. Ook vragen over de rechten en plichten van werkgever en werknemer, het thuiswerken en de faciliteiten die daarbij horen, het intrekken van reeds geplande vakanties, arbeidsongeschiktheid, de WW en het eigenrisicodragerschap kunnen aan de orde komen.

We zullen de vragen van werkgevers direct telefonisch beantwoorden. Er zijn natuurlijk ook vragen waar op dit moment nog geen antwoord voorhanden is. Maar we volgen de informatie die vrijwel iedere dag beschikbaar komt op de voet. Vanuit onze kennis en expertise staan wij u graag te woord via onze Helpdesk. Aarzel daarom niet om de telefoon te pakken en ons kosteloos uw vraag te stellen.

WERKWIJZE/VOORWAARDEN VAN DE HELPDESK

  1. Werkgevers kunnen telefonisch korte arbeidsrechtelijke vragen stellen die verband houden met het coronavirus.
  2. Wij zullen die vragen direct telefonisch beantwoorden.
  3. Als dat niet mogelijk is, noteren wij uw naam en telefoonnummer. U wordt dan dezelfde dag nog teruggebeld.
  4. Is uw vraag te complex, dan spreken wij met u af op welke wijze we u van dienst kunnen zijn.
  5. De telefonische helpdesk is op kantoordagen geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur.
GRATIS TELEFONISCHE HELPDESK WERKGEVERS: ARBEIDSRECHTELIJKE VRAGEN CORONAVIRUS
BEL 010- 43 60 733

Previous Post