Parkeren
Tijdens een bezoek aan ons kantoor kunt u kosteloos parkeren in de private parking Blaakhaven. Deze ligt vlak naast ons kantoor. Wilt u hiervan gebruikmaken? Neem dan contact op met het secretariaat via info@vandenbrekeladvocaten.nl of bel 010-43 60 733.

Toelichting parkeergarage
Instructie parkeergarage PDF

Het Witte Huis is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Rotterdam Blaak ligt op vijf minuten loopafstand.

Corona

Van den Brekel Advocaten houdt het beleid van de overheid en de adviezen van het RIVM omtrent corona nauwlettend in de gaten. Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen om te voorkomen dat de gezondheid van ons team en bezoekers in gevaar komt. Een afspraak op kantoor is nog steeds mogelijk, maar uitsluitend op afspraak. In onze ruime spreekkamers kan voldoende afstand van elkaar worden gehouden en is desinfectiegel aanwezig. Onze dienstverlening kan ook telefonisch of via een (beveiligde) videoverbinding plaatsvinden.

Als u vragen hebt over ons coronabeleid of specifieke verzoeken gerelateerd aan het coronavirus, neem dan contact met ons op. Samen vinden wij altijd een oplossing.