Werken bij

Werken bij ons kantoor betekent werken aan juridisch uitdagende zaken in een team van gedreven professionals. We hebben een persoonlijke, cliëntgerichte benadering en leggen de lat altijd hoog. Niet omdat het zo hoort, maar omdat we dat willen. Omdat we het verschil willen maken. We nemen ons vak serieus, liefst wel met een gezonde dosis humor. Want ook die is nodig om scherp te blijven.
Spreekt dit je aan én ben je een talent op het gebied van het arbeids- en ambtenarenrecht? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


Vacature advocaat arbeidsrecht (m/v)

Ben jij de specialist in arbeidsverhoudingen die wij zoeken?

Wie zijn wij:
Een enthousiast team van professionals met 6 advocaten/paralegals, 1 officemanager en 1 secretaresse. Het kantoor is gevestigd in het historische pand “Het Witte Huis” met uitzicht over de Maas in bruisend Rotterdam.
Wat doen wij?
Van den Brekel Advocaten is een nichekantoor dat adviseert en procedeert in arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Naast onze ontslagpraktijk houden wij ons dagelijks bezig met: reorganisaties, medezeggenschap, integriteit en werkgeversaansprakelijkheid. Onze cliënten zijn zowel werkgevers als werknemer uit de private en publieke sector.
Wat vragen wij?
* Een gedreven, enthousiaste teamplayer met gevoel voor humor
* Minimaal 6 jaar ervaring als advocaat in de arbeidsrechtpraktijk
* Een afgeronde specialisatieopleiding (Grotius, PALA of vergelijkbaar)
* Acquisitief vermogen
* Een eigen relevant zakelijk netwerk.
Wat bieden wij?
* Een uitdagende positie in ons team
* Uitstekende arbeidsvoorwaarden
* Opleidingsfaciliteiten
* Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden tot partnerschap
* Goed bereikbaar kantoor met zowel OV (trein en metro) als auto.
Reageren?
Mail dan je motivatie met cv (+pasfoto), cijferlijsten en eventuele referenties naar: management@vandenbrekeladvocaten.nl t.a.v. Marion van den Brekel.
Aanbrengfee
Voor de gouden tip naar de geschikte collega ontvang je een bedrag van €1.500,-!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.We hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten. Iets voor jou? Laat van je horen! Bel met 010 43 60 733 of mail je cv naar info@vandenbrekeladvocaten.nl.

Next Post Previous Post