Van den Brekel advocaten:
voor wie wil winnen

Uw zaak is onze zaak

We zijn specialisten in arbeidsverhoudingen, toegelegd op het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en werkgeversaansprakelijkheid. Binnen de overheid en het bedrijfsleven. We zijn meesters in het juridische én strategische spel. Want kennis van het recht alleen is niet genoeg. Wij luisteren naar uw wensen, staan in uw schoenen en gaan voor uw belangen. Met de kortste weg naar het maximale resultaat als doel.

Bekijk hier onze Privacyverklaring

Voor wie?

Onze cliënten zijn overheidswerkgevers, ondernemingen, bestuurders, ondernemingsraden, verzekeraars, topambtenaren, specialisten uit de gezondheidszorg, hulpverleningsdiensten op nationaal en regionaal niveau en andere werknemers.

GRATIS TELEFONISCHE HELPDESK WERKGEVERS: ARBEIDSRECHTELIJKE VRAGEN CORONAVIRUS

010-4360733

of lees hier verder.

NIEUW(S)!

Van den Brekel Advocaten volgt de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en aansprakelijkheidsrecht op de voet. Een signalering op één van deze vakgebieden wordt iedere vrijdag door één van onze juristen besproken. Dit kan een opmerkelijke uitspraak zijn, maar ook een interessant artikel in een vakblad of een treffend nieuwsbericht. Houd de website dus goed in de gaten!

Deze Week:
NOW 2.0 is van start gegaan – een kort overzicht
Op 6 juli jl. is bij het UWV het loket geopend om nieuwe coronasteun aan te vragen: de NOW 2.0-regeling.
Dit tweede noodpakket is een voortzetting van het eerste noodpakket, maar kent ook enkele wijzigingen. Zo is de maand waarop de loonsom wordt vastgesteld in dit tweede subsidietijdvak de maand maart en is het subsidietijdvak verlengd naar vier maanden. Een andere wijziging is dat in deze tweede periode de forfaitaire opslag wordt verhoogd van dertig tot veertig procent. Hiermee krijgen bedrijven meer financiële ruimte om de salarissen door te betalen en voor andere kosten die gemaakt moeten worden om het bedrijf en dus ook de werkgelegenheid in stand te houden. Bedrijven mogen wel pas NOW 2.0 aanvragen als ze minimaal 20 procent omzetverlies verwachten te lijden.
Lees hier verder over deze signalering!

Lees hier alle signaleringen.
Jonge advocaat Martijn van Van den Brekel advocaten uit Rotterdam gaat op onderzoek. Hij neemt je in 6 podcast-afleveringen mee in zijn zoektocht naar de gevolgen van de WNRA. Hij richt zich op de historie en (vooral) op de gevolgen van de Wnra voor overheden, HR-medewerkers, juristen en ambtenaren. In iedere aflevering ontmoet hij bekende specialisten uit de politiek, de wetenschap en de praktijk. Lees hier verder.

“Als ik er zelf niet uitkom, denken ze altijd in mogelijkheden met me mee. Ze zijn professioneel, empathisch en bekijken de zaak van alle kanten.”

Nieuws en publicaties

GRATIS TELEFONISCHE HELPDESK WERKGEVERS: ARBEIDSRECHTELIJKE VRAGEN CORONAVIRUSBEL 010- 43 60 733Het coronavirus heeft een ongekende impact op het dagelijks leven van iedereen. Veel bedrijven zijn gesloten of er wordt vanuit huis gewerkt. Iedereen houdt zijn adem in. Ook de medewerkers v...
De op 31 maart jl. verschenen Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (hierna: de NOW-regeling) biedt bedrijven en instellingen die kampen met een substantiële omzetdaling door middel van een subsidie de helpende hand. In deze nieuwsbrief hebben we voor u de belangrijks...